Veckan som gått

Dagarna rullar på att jag har insett att det nu inte är många dagar kvar av min mammaledighet.
Det gäller att njuta och utnyttja tiden så gott det går.
Därför packar jag och Olivia våra resväskor och drar på fredag söderut för ett sista långbesök innan jobb och dagis drar igång.

Annars kan jag berätta att Olivia fortsätter i sin utveckling och kan nu gå upp i krypposition. ( hon kryper inte iväg än dock )
Hon äter nu även bra av vällingen igen och därmed är sondmatning inte längre aktuellt.

Efter förra veckans möte ang. knapp och ketogen kost, kom dom trots allt fram till att avvakta till efter ett nytt EEG och kanske även efter MR.
Läkaren som va med ( specialist inom epilepsi ) tyckte Olivia gjort sådana framsteg att hon trodde det kanske va på väg att vända nu och bli bättre.


EEG gjorde vi igår och väntar nu på svar.
MR är 28 nov.

Jag har lite delade känslor över det beslutet och vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt....

Nu ska jag gå och väcka min sötnos och bjuder därför på lite kort ifrån veckan.( eftersom jag nästan alltid nu bloggar från ipaden, så kommer alla bilderna på slutet . Är det någon som vet om man kan ändra det ? )


Kommentarer
Postat av: Hanna hej

Hej! Hur lång tid har du kvar på mammaledigheten? Har Olivia fått ngn plats på förskolan än? Nu hoppas vi på bra resultat på testerna! Å härligt att hon äter välling igen! Ska bli skoj å se er den 11e, längesen nu! Så söta bilder och framförallt sista med lilla rumpan :)

2012-10-31 @ 22:12:58
Postat av: Sofi

Va skönt med lite positiva saker. Hoppas Olivia bättrar sig mer och mer... Ska hon gå på nått speciellt dagis för barn som behöver mer sjukvård??/S

2012-11-01 @ 18:42:52
URL: http://sofisresa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0