Sista dagen i Göteborg

Sitter nu på tåget ner till Helsingborg ingen. Känns inte kul alls faktiskt. Fick dock mitt romantiska avsked denna gången. =)

Sista dagern har jag spenderat ute hos Majsan och lilla Liam.
Gick föst hem till hennes mamma och där fick man värsta utfrågningen. Det märks att man varit singel länge. Folk verkar bli helt galna och frågar verkligen om ALLT! Det är tydligen en väldigt konstig syn att se mig som osingel.

Annars tog vi det mest lugnt, med en 2½ månaders bebis finns det ju inte tid eller möjlighet för så mycket annat. Men jag är ju van vid det nu.






I natt ska jag skjutsa familjen Sandberg till Kastrup, för dem ska på "bröllopsresa" till Grekland. Så klockan 01.00 blir jag hämtad.
Zzzzz
Tur man inte sover så mycket om nätterna ändå. blir kanske inte så jobbigt då.
Håller bara tummarna på att jag inte kör vilse.


Ps. Läkerolfri 1 vecka idag!

31 augusti. händelserik dag.

Idag är ingen vanlig dag för idag är:

  • Alex födelsedag. Grattis GullAlex på 22 års dagen
  • Systers bröllopsdag. Grattis till (7?) år som gifta
  • Min och Majsans vänskapsdag. Tänk att vi har stått ut med varandra i 8 år =)

Förbannade mygghelvete

Klockan är nu 03.04 och jag har gått upp för andra gången denna natten. Jag håller på att dööö av dessa mygggbett. hur kan ett sånt litet djur göra så mycket skada? Snacka om makt!
just nu känner jag bara för att skära av ben och armar på mig själv, så jag kan få gå och somna om och fortsätta drömma om att jag ska ta hästen till jobbet imorgon. =)

Hoppas att ni sover bättre




Måste vara en av sveriges mest hatede djur

Förresten, är det någon som vet vad milimetrar ( ni vet dem små svarta streckliknadnande djuren ) egentligen heter?
Precis som när det gäller pappa långben så tittade dem välldigt konstigt på mig häruppe när jag började prata om milimetrar.

Bingolotto

Just nu sitter pensionärparet och spelar Bingolotto
Tyvärr vinner vi inget. men som man säger, Otur i spel, tur i kärlek.
Jag väljer att se det på det sättet.

Aldrig mer alkohol

Nej, Jag har inte supit mig aspackad och legat och spytt hela natten, för att sen börja piggna till och köra med den klassiska "jag ska aldrig mer dricka"
Så kul ska ni inte få det.

Igår va jag på parmiddag.....ensam. Förstår ni det komiska. Jag har under 6 år alltid fått vara den enda singeln på alla fester och middagar och när jag nu väl inte längre är singel, får jag likt förbannat ändå gå ensam. Trevlig pojkvän jag har.( det är dock inte bara hans fel )
Iallafall, så tänkte jag att nej nu ska vi små festa till det, så jag hade med mig 5 cider. Inte mycket tänker väl folk. Inte jag heller.Men jag dricker knappt längre.

Dem dracks ju upp ganska snabbt, men jag va lika nykter för det och efter någon timme fick jag sån jävla huvudvärk och mådde nästan som jag va bakfull. Hur fan kan man bli bakfull kl 22 på kvällen när man inte ens blivit full än??
Detta händer nästan varje gång jag nuförtiden försöker dricka något som innehåller alkohol. Därför har jag nu efter ett antal försök bestämt mig för att lägga ner alkoholdrickandet helt.
Jag ska bli nykterist!

Annat som hänt i dagarna

  • Köpt skor ( Vad har man egentligen för nytta av en pojkvän som jobbar i skobutik, om man inte får rabatt? )
  • Frusit rumpan av mig på en uteservering
  • Blivit underhållen av göteborgs orkester
  • Såg Annika Sjöö från Lets´s dance
  • Blivit inspekterad av både vänner och arbetskompisar till pojkvännen
  • Myst med Arvid
  • Ätit lördagsgodis i fredags
  • INTE ätit läkerol på 5 dagar.
  • Sovit ända till nästan 9.30 ( en dag, annars är det 7.30 som gäller)
  • Klippt en kund
  • Köpt ett nytt minnetkort till telefonen ( så nu kan jag ha fler än 4 bilder )
  • ätit indisk mat 2 dagar i rad
  • Kännt mig glad, älskad, harmonisk, frustrerad, irriterad, sur.....


 Dessa blev det!


Nu är det söndagsmorgon. Mannen kommer nog sova bort halva dagen. Ska man kanske ta en promenad?
Vill inte hem imorgon...

Hejdå




Göteborg 2

Hej hej. 
Klockan är nu 07:50, och efetrsom det bara verkar vara jag som självmant går upp vid den tiden på morgonen, tänkte jag att jag då kunde passa på att slänga in ett snabbt inlägg.

Igår kom jag ju fram efter en relativt behaglig och snabb tågresa.
Något romantiskt bemötande vid tåget fanns inte, utan det va bara att sätta sig på första bästa vagn och själv ta sig fram=) ( men sen har jag ju faktiskt bott här några år, så jag kan ju ta mig runt själv )



Här är vår ( eller kanske inte min ) utsikt från lägenheten. byggnaden längt bak till höger är Ullevi. Jag befinner mig nu i Olskroken, knappt 5 minuters vagnresa til centrum. Har även jobbat precis här brevid nästan på 2 olika salonger.

Igår gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugn. På kvällen gick vi och åt på indisk restaurang. Det va underbart gott!
Sen kom skjutsen och hämtade oss och vi åkte till Partille, till Carro och Erik, där dem efterlyste lite teknisk hjälp. ( dock inte av mig, som ni kanske förstår)
Jag höll mig till bebisen =)

  
Lille Arvid 1 månad och 5 dagar

Idag ska jag åka och träffaAnna och lilla Noah en stund, sen ska jag klippa Patriks arbetskompis, och va kvällen bjuder på får vi vänta och se.

Trevlig Helg!




Göteborg

Vaknade tidigt idag också, strax innan halv 8 gick jag upp. nu är klockan strax efetr 10 och det är hemskt vad man hinner med mycket på morgnarna ändå. Har redan packat, städat i garderoben, cyklat till stan och köpt frukost m.m, ätit och duschat.
Det kändes i benen att man cyklade några mil igår, det va segt att cykla i morse=)

Varför packar man alltid väskan proppfull? När man kommer hem igen och packar upp upptäcker man ju oftast ändå att hälften legat orört. Men vi tjejer måste ju ha flera alternativ att välja på.


Nu ska jag bara packa ner det sista och fixa till mig i håret sen bär det av mot Göteborg.
Kommer nog inte att uppdatera så mycket under tiden jag är där. Kommer nog att vara för upptagen med vänner, bebisar, kärlek och lite fler bebisar. ( det är verkligen babyboom i min omkrets i år )

Hej Svej


Resultatet

Så här snygg blev Kikki denna gången

Före


Under


Efter
    

Visst blev hon snygg!?


I have arrived!

Efter 2h, några felcyklingar och ca 3-3,5mil kom jag fram till slutdestinationen:
Saxtorpsskogen

Vädret va nästan helt perfekt, varmt, halvmolnigt och inte allt för blåsigt.
Som ni kanske förstår är jag därför lite trött, så jag låter istället bilderna tala för sig själv.

Råå/Rydebäck
 

Nästan halvvägs
 

Väskekontroll i Glumslöv
 

Glumslövs backar


Fina cykelvägar största delen av vägen


Träffade på lite djuriska vänner på vägen



Väl framme hos syster Kikki, hade dem Rallylydnads träning.

Kikki & Tilda


Mosters favoriter

  


Nu Packar jag upp lilla frisörväskan och gör syster snyggare.
 Vi Återkommer med resultatet

Min hemliga utflykt.........


Resulterade i det här lilla söta fyrklövret.

Morgonstund har guld i mun.

God morgon. Är uppe tidigt idag också. Ska iväg på min stora cykel expidition idag efter frukost, så jag tänkte lägga mig på soffan en stund nu och bara ta det lugnt, vila ut mig och ladda upp mig.
Började läsa en bok för ett tag sen. Är ingen direkt boklus, så det tar ett tag för mig men jag närmar mig slutet nu och den är helt okey.



Igår va jag ju nere i stan en runda. meningen va att jag skulle handla lite grejer till lägenheten, men eftersom det nog blivit lite strul med min lön (igen) så avstod jag det. Men jag hade däremot 100kr rabatt på H&M som gick ut igår så då va man ju tvungen att utnyttja det.
 Dessa inköp blev det:

           
ord. pris 49kr               Vitt baslinne            jeans framifrån        jeans bakifrån


Tjillevippen


Det eviga X:et

Normalt sett är jag varken för eller emot att vara vän med f.d.pojkvänner, men när det gäller just ett specifikt X till mig, är jag väldigt mycket emot det.
Jag kan inte förstå hur han efter 6 år fortfarande envisas med att tro att vi är vänner.
Jag menar, när han ringer och jag medvetet skiter i att svara för att jag ser att det är han, eller han skriver på msn, och jag låtsas att jag inte är vid datorn eller att jag just precis skulle logga ut.
Förstår man inte vinkel då??

Lite jobbigare blev det idag då jag råkade träffa på han i stan. Ska jag va helt ärlig hade jag inte ens lagt märke till honom om det inte vore för att han stoppade mig.
Då tyckte han ju självklart att det va läge för lite småsnack om livet och föreslog en fika. Tidsbrist och att jag va tvungen att duscha efter träningen räddade mig denna gången.


När man t.o.m försökt vara rak och ärlig och sagt att jag inte vill träffa han och han ändå fortsätter att försöka, vad gör man då?
Vad ska man behöva göra för att människan ska förstå att jag inte vill vara hans vän, att jag inte är intresserad av att sitta och umgås och prata gamla minnen?

Om alla ex ska vara så här efterhängsna och jobbiga är jag nästan glad att jag spenderat större delen av mitt liv som singel.....

Tisdag 25 aug= LÖN!

God morgon
Vaknade imorse och tänkte att nu är det väl säkert dax att gå upp, men upptäckte efter ett tag att klockan bara va 06.40. Lite tidigt kanske!, så jag gick tillbaka till sängen igen, men det blev inte mycket mer sömn ändå.

Så nu har jag hunnit med min morgonträning och frukosten står näst på tur.
Har redan ringt till min internetbank 2 ggr idag för att kolla om lönen kommit in. Men negativt båda gångerna. Eftersom jag bara är timanställd vet jag ju inte hur mycket lön jag kommer få. Jag har suttit och små räknat på det, men är rädd att jag bara ska bli besviken då. 


              To do list idag:

  • Morgonträning 
  • Hämta min cykel på stationen
  • cykla till gymmet och träna
  • tvätta håret
  • till stan och handla saker till lägenheten
  • Köpa knäckebröd
  • på hemlig utflykt
  • Skriva ner vägbeskrivningen till Kikki
  • Till Jenny


Hoppas att ni får en trevlig dag allihop!
ciao


ps. i natt va jag uppe och åt en halv kycklingfile´. Är det någon mer än jag som blir lite äcklad av mitt beteende??


Bad hair day



Såhär ser jag ut de flesta dagarna, då jag varken har tid eller ork att göra i ordning håret, eller när det ibland går lite får lång tid mellan tvättningarna.=)
Ett helt utmärk,snabbt och (enkelt) sätt att göra en "bad hair day" till en snygg hair day.

Godnatt


Ny design

Eftersom jag inte är världens mest tekniska människa, är det tur att det finns andra som är bättre på det.
Tack Bella så jätte mycket för hjälpen med att göra min blogg så fin!

Har egentligen varit ledig idag, men så mycket av den ledigheten har jag inte märkt av. Har varit ute i Bjuv hela dagen och gjort halva byn fina i håret. Nu har vi precis varit ute på en power walk, så nu är tina ordentligt trött och seg i kroppen.
n u väntar jag bara på att Jenny ska komma hem igen så jag kan avsluta hennes hårbehandling. Hon stack nämligen till Ullared mitt i frisörjobbet:)

Nu ska jag ta mig en Brownie och sen slappa lite på pappas soffa. Det förtjänar jag idag.

Dagens synderi: Åt upp de sista läkerolen


Att bli av med ett beroende...

är inte lätt!
Förra sommaren slutade jag ju att röka efter nästan 10 år. Det var dock betydligt lättare än jag trodde, och det va många gånger som jag verkligen tänkte " när ska det bli jobbigt"
Men som bekant så brukar man ju ersätta ett beroende med ett annat, och då blev det även för mig. För mig blev det godsaker och Läkerol.

Nu när det gått över 1 år sen jag slutade tänkte jag att det va dags att ta itu med nästa steg. För några veckor sen började jag min godis ( elelr rättare sagt choklad )avvänjning, och det har väl gått ganska bra. Har inte köpt det sen dess och bara smakat någon enstaka bit. Har dock fuskat en hel del med att köpa naturgodis istället ( varför heter det ens "natur"? finns ju inget naturaktigt med det. det bara låter och känns mer nyttigt, vilket det egentligen inte är )

Så nu tänkte jag ta tag i steg 3&4 av 5.alltså inget naturgodis och läkerol. ( steg 5 är cola light )
Så från och med i morgon blir det inget mer av det och när begäret försvunnit ska jag självklart få börja äta lite smått. Typ lördagsgodis.
Jag har alltid varit en godisgris, men det får ju finnas gränser!
Och när det egentligen inte handla om att man är sugen, utan man bara äter för att ha något i munne hela tiden, så är det något som är fel!
Nu ska  det bli skärpning!!

  Min mage, och dem i min närhet,
kommer nog tacka mig när jag slutar med Läkerol
Nu ska jag gå ut och tömma det sista i påsen,
sen va det slut tuggat!
                                          
                                                                                            
Beroende listan

  1. Rökning             
  2. Godis/choklad 
  3. Naturgodis        
  4. Läkerol              
  5. Cola-Light        


 
Wish me luck!



 


@Work

Godmiddag
Sitter på jobbet och har det tråkigt, till skillnad från igår verkar det idag inte vara många alls som vill bli fina i håret. Dessutom ska min arbetskompis gå tidigare så jag får sitt ensam sista 4h. Inte kul alls!
Efter jobbet ska jag sen även ut till Bjuv och fotsätta jobba. Men sen är jag ledig i ca 1vecka. Helt okey=)

Bye bye

Jag ger upp

Efter drygt 2h, gav jag upp. Det va ingen film för mig, dessutom störde jag mig som tusan på Nicole Kidmans opererade mun, men Hugh Jackman är allt en liten heting.
Nu blir det sängen istället.

Godnatt

Australia

Nu ska jag och Roffe kolla på film. Australia blir det.. hoppas att den är bra.
Ljusen är tända, mjukiskläderna är på, naturgodiset är framme.Let´s go!

 
  

(Oj vad dammigt det va på fatet, så dammig va det inte i verkligeheten. Kameran som luras )

todeloo!

Lördag

För många betyder ju lördag, ledigt. men eftersom jag bara är timanställd, så jobbar jag inte så mycket, och när jag då väl jobbar blir det mycket helg. Vilket inte gör mig så mycket egentligen. jobbar jag en helg är det ju halvtid. Got 2 love o.b-tillägg=) Sen är jag ju inte den som brukar gå ut och festa längre, så om jag är ledig tisdag fredag elelr söndag spelar inte mig någon större roll. Så länge man har och göra och har vänner och familj som inte bara jobbar mandag-fredag,så funkar det bra.

idag va det väldigt mycket att göra på jobbet. Dem flesta har nog kommit itllbaka från semestern nu och skolorna börjar så då vill alla bli fina i håret igen. Så dagen gick ganska snabbt, vilket alltid är roligare.

Sitter hemma nu och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Känner mig ganska seg och trött och ska nog bara ta en lugn hemmakväll. Kanske hyra en film, kanske ta en kvällspromenad. Men först behöver magen sig något att äta.
Jag har för tillfället blivit besatt av nutrilett brownie bars, Så en sån får det blir nu. Om dem verkligen fungerar som viktminskning är jaq världens lyckligaste, då jag tycker dem är otroligt goda!
( tror dock att mitt eviga godisätande måste upphöra innan någon viktminskning känns aktuell. But I am working on it! hehe)



Imorgon jobbar jag igen, men bara 11-17, så det är ju lugnt. Söndagsjobb är bra!!
Trevlig lördagskväll!


det är de små sakerna som betyder mest

Fick ett brev i posten idag.
Det var från min underbara bästis Majsan i Göteborg.
Hon skickade en film till mig som hon visste att jag ville se. "En shoppaholics bekännelser"


Hon är så go ibland, och det är sånna små, men betydelsefulla tillfällen som gör en vän till en riktig vän!
Thanx B.!!

Life is good!

Jag trivs bra på mitt jobb.....
Jag längtar tills jag får flytta in i min lägenhet.......
Jag får fjärilar i magen när jag tänker på dig.........
Jag ser en framtid som känns ljus..........
Jag är glad..........

Jag skulle nästan kalla mig lycklig!!!!!
 


Nattglass

God Morgon!

Är det inte konstigt ibland vad man gör för saker under nätterna?
Jag brukar ju vakna väldigt ofta under nätterna, och nästan varje gång går jag upp, går ut i köket, öppnar kylen och inspekterar vad den erbjuder. Oftast ingenting,
Men ibland får jag några konstiga ideer som vid tillfället låter helt normalt. En gång gick jag upp och satte mig i köket, ställde stora godis skålen på bordet och satt där ett tag och bara tryckte i mig.
I natt fick jag för mig att det skulle vara gott med lite glass. Så vid 3 tiden gick jag upp, tog fram glassen ur frysen och började äta.

Jag gillar normalt inte glass så mycket, men min kusin bjöd på denna en gång och den va GOD! vanilj/chokladglass, med bitar av fudge brownies och kakdeg.

Detta kan ju in te vara normalt. Man måste nog vara i någon form av halsovande trans, för allt verkar vara så självklart och smart, men när man sen vaknar på morgonen och kommer på vad man gjorde, ger det ju en ångest.
Ska man behöva tömma hela huset, för att man inte ska riskera att vräka i sig allt om nätterna.?


Solig dag, men tråkigt avsked...

Idag har jag spenderat största delen av dagen ute i solen. Träffade Alex nere i stan och tillsammans la vi oss i parken en stund. Solen stekte på och det va verkligen varmt.
           
 Det va meninge att man
skulle se dem mysiga "hängstolarna"
i träden, men mina fotokunskaper
verkar inte vara dem bästa.

Efter ett tag blev vi lite rastlösa och svettiga så vi bestämde oss för att ta en promenad istället. Jag passade självklart på att gå in om ostbutiken och köpa min älsklingsknäckebröd=) Lovely!

Sen kände Alex för att svalka fötterna, så vi styrde ner till Norra hamnen och satte oss och njöt av utsikten över vattnet och alla båtarna. Norra hamnen är verkligen mysigt på sommaren.

      

Vattnet va väldigt kallt så det blev bara ett snabbt fotdopp för Alex. Jag avstod. Där va även fullt med maneter, både vanliga och brännmaneter. Jag och Alex började fundera på om brännmaneterna va dumma även mot dem vanliga maneterna??!!
Halv 2 va det redan dags för Alex att åka och jobba sista passet innan hon överger Helsingborg, så då började jag fundera över vad jag skulle hitta på resten av dagen. Jag behövde dock inte fundera länge, för precis när jag följde Alex till tåget ringde pappa och sa att han skulle köra hem från Hbg och frågade om jag ville med ut. Visst sa jag och därmed va mina funderingar lösta.

Ute i Bjuv va det full rulle på pappa som vanligt
Staketet skulle oljas in
Gräset klippas
rabatterna ansas
m.m

Så under tiden satte jag söta Albert i sin sele och tog han med ut i solen. Han har nog ärv lite av morbror Theos lövjagande, så han höll sig sysselsatt i blåsten. Även lite gräs och en och annan pappa långben åkte ner i magen.


Sen kom Nettan hem och vi begav oss på en liten motionsrunda innan det bjöds på grillat. MUMS!!!
Nu är jag hemma igen och jag hade tänkt krypa ner i sängen och hoppas på en god natts sömn inatt.
Håll tummarna!

Sweet dreams

Älskade sömn

Vart har den tagit vägen. ?Förrut kunde jag sova hur mycket som hellst, när som hellst, var som hellst.

  • När vi va små brukade jag ibland sova på golvet brevid min systers säng (trevlig syster jag har)
  • En gång satt jag upp mot en vägg och sov en hel natt ( något konstigt försök vi hittade på. Nästa steg skulle innebära en natt i en garderob, men vi kom aldrig så långt)
  • På mitt förra jobb gick jag gärna och ofta ner och sov på lunchen ( ibland tog jag t.o.m långlunch för att kunna sova mer )
  • Jag fick en gång en armbåge rakt i ansiktet av min kära bästis, men reagerade knapp utan sov bara vidare.
  • När vi va små och skulle till kolmården, somnade jag på en bänk i väntan på att djurparken skulle öppna. (min snälla pappa och syster väckte  dock inte mig, så när jag vakna stod det 3000 människor omkring mig och undrade säkert om vi va någon form av uteliggarefamilj )

Vad jag vill komma fram till är att jag har alltid ÄLSKAT att sova, så att inte kunna det nu är fruktansvärt.
Jag vaknar var och varannan timme, kan ibland inte somna om, är hur pigg som hellst vissa morgnar kl 6 typ.
Något som förrut kändes som lyx och något jag såg fram emot, har nu förändrats till något jobbigt och något man bara måste genomföra.

Tror ni man hade sovit bättre i denna sängen?
                                                                   Det får man ju iallafall hoppas, med tanke på att den kostar 495000kr!!!


Nu ska jag göra i ordning min underbara frukost, sen bär det av ut i solen. Självklart följer kära cykel med.
Njut nu av vädret, känns som det kommer vara det sista av sommaren nu.

bye bye


Rastlös

Jag hade tyckt det varit så mysigt att bara ligga på soffan, ta det lugnt och inte göra nånting, men nej, jag blir bara så rastlös. Så nu åker magtränaren fram, sen går jag och sover. huvudet och jag är inte vänner för tillfället heller.

Imponerat på chefen

Hej hopp
Idag har jag jobbar tillsammans med chefen på hans salong inne i stan ( jobbar nomalt sett i Hyllinge )
Som alltid är det ju lite extra nervöst första gången man jobbar med sin chef. man känner sig ju liksom väldigt iakttagen och det är ju definitivt inte något bra tillfälle att göra fel på.
Men det gick jätte bra. tror jag hann med 6st färg och 3 klipp. Så det va full rulle hela dagen, vilket bara är kul om det inte varit för att det va typ 9000 grader varmt där inne och jag stod och svettades konstant i 9h. Känns inte så jätte fräscht.
Men jag gjorde nog ett bra jobb, fick lovord och dricks av nästan alla, och när en kund t.o.m säger att jag gjorde det bättre än chefen, ja då vet man att man gjort ett bra jobb=)

Efter jobbet hoppade jag på kära cykel och åkte och tränade. blev ju ingenting igår.
Nu är jag hemma igen och ska bara njuta av lill lördagskvällen. tyvärr blir det inget gott att tugga på då jag redan syndat med det under dagen...Det får bli knäckebröd och läkerol istället. ( nej, jag är inte så konstig som det låter )

imorgon ska det bli jätte fint väder och då ska jag träffa min kära Alex. Hon har kommit in på en utbildning i Växjö och flyttar redan i helgen. Kommer sakna dig, GullAläx! men vår vänskap har ju överlevt flyttar förrut,
                                                                                                                                     
2006

2007

Bebismys



  

Det är inte ofta jag har håret  utsläppt nu förtiden. Har det på utväxt, så det känns bara så trist och tråkigt just nu.

Kvällen har jag spenderat hos familjen Sandberg.
  


Finns det något mysigare än bebisar????


Lunch som ger minnen från barndommen


Idag blev det rökt Makrill till lunch

När vi va små brukade vår morfar röka makrill själv,
och jag kommer ihåg hur underbart gott det va.
Det är inte något man brukar äta allt för ofta,
så det blir ganska naturligt att man tänker en liten tanke
på honom vid dem tillfällen.
R.I.P Morfar

Destination IKEA

Ja då var det dags för dagens cykeltur. Jag bestämde mig för att cykla till IKEA.
Det började ju bra och jag kände mig pigg ch glad trots den hårda vinden, men efter ett tag tyckte jag det kändes som jag va åt helt fel håll, det kom upp skyltar till motorväg, och Långeberga och allt kändes bara fel.
.
Men jag fortsatte och tänkte att nån gång borde det ju dyka upp nån skylt eller liknande som man kände igen. Och det gjorde det!

Men eftersom jag lider av otroligt dåligt lokalsinne, hjälpte ju inte detta mig så jätte mycket. Så det blev till att ringa min personliga GPS ( mamma ) som fick leda mig rätt.
Jag va dock inte helt fel ute.

Hemvägen blev en annan och då stannade jag även till vid skopunkten, men hittade inget kul.


¨Dagens shopping:
   

  • Toalettborste ( ett måste på ALLA toaletter )
  • Duschdraperi + ringar man hänger det i
  • Handtag till garderober

Idag ska jag nog ut till Jenny och ha tvillingmys
    
  Estelle & Oliver           Stolt gudmor          Tuffing


Morgonträning

God Morgon.

Jag brukar alltid börja morgonen med någon form av miniträning innan frukosten. Ibland blir det en powerwalk, kanske en cykelrunda till affären, eller som idag, lite hemma träning för mage ben och rumpa.
Jag vet inte hur effektivt det egentligen är, men det känns alltid bra att börja dagen med lite träning

Blev helt kär i denna magtränaren när jag började träna på Nautilus i vintras. så Jag letade upp en och köpte en egen. Hur skön som hellst och man slipper verkligen få ont i nacken som jag alltid får annars av sit-ups.


Fram tills för några månader sen va jag fullkomligt besatt av att alltid äta havregrynsgröt varje dag till frukost.

Nu har den besattheten nästan övergått till något annat. Nämligen vaniljyoghurt med färska jordgubbar. ( fasar redan för hur det ska bli när dem snart t.o.m slutar sälja utländska jordgubbar)

Mums. Har ni inte testat "grännas GI-knäcke" som syns i bakgrunden måste ni göra det. It´s like candy!

Idag skiner solen, man kanske ska ta sig en promenad elelr cykelrunda.
ikväll tänkte jag träna step-up.har nte blivit mycket träning på gymmet i sommar. Vem vill vara inomhus när solen skiner!!?
Nej nu måste jag ringa tandläkaren och se när det va jag skulle vara där. Det är ju jättebra att man får tiden nerskriven, men mindre bra när man inte kan hålla reda på den.

tjingeling!


Lugg??

Hittade en gammal bild och blev grymt suger på att klippa mig igen. tyvärr tröttnar jag lika snabbt varje gång jag klipper lugg och nu har jag ju gett mig tusan på att håret ska växa.

What do you think?

väggdekoration

Fick tips av Tina om en sida ( vimsadekor.se )med massa snygga ordspråk och sånt som man kunde beställa. satt hela kvällen igår och kunde inte bestämma mig om vilket jag ville ha.
slutligen bestämde jag mig för 2st.
Kommer säkert att bli jätte fint i min nya lägenhet, som jag längtar sååå till att få flytta in i...1½månad kvar nu.

Denna tänkte  jag ha på vardagsrumsbordet. Fast på en lång rad istället.

denna ska sitt apå vardagsrumsbordet.

Och denna ska vara antigen ovanför badrumsspegeln eller hallspegeln.återstår att se.


oskulden!

Jaha ja, då va det dags för ännu en idiot att börja blogga.
Efter att blivit tillsagd av min kära bästis i några år att jag borde börja skriva dagbok, och efter att jag försökt det utan större framgång, testar jag nu på att blogga istället.kanske blir det inte fler inlägg än det här, kanske blir jag stammis,  Only time can tell


Idag började morgonen tidigt, 06:20 för att vara mer exakt. Då avgick min skjuts hem från Bjuv. Väl hemma blev det sen en powernap,sen hoppade jag på cykeln och styrde ner mot gymmet. Upptäckte att det mest är "gamlingarna" som trämnar på morgonen. Väl hemma igen blev det frukost innan jag åter igen satte mig på cykeln och denna gången var det Ättekulla och mammas jobb som var målet. Lyckades ju självklart cykla vilse som alltid. ( för dem som känner mig kommer nog inte det som en överraskning )
 Jag va inte så fotogenisk idag så det fick bli en bild på min dåliga och otroligt guppiga cykelväg istället....men vädret va ju iallafall fint!

Efter min träning, cykeltur och självklart dusch, var det dags att stå till tjänst med mina frisörkunskaper. 2 klippningar blev det.

har även varit med Jessica hos tatueraren idag. satt i ca 1 h och stirrade på hennes fina rumpa som numera är stolt ägare av en döskalle. tjusigt värre:) Glömde dock att ta kort. Något jagnog måste skärpa mig med om jag ska ha en blogg.
Lyckades även få en tid till mig själv. vad det blir och hur det blev får ni se när det är gjort. Men jag kan säga att det är snart iallafall.

Nu lyckades jag t.o.m missa mitt kära Lipstick Jungle på tv,p.g.a att jag blev helt inne i detta bloggandet.

Imorgon är jag ledig, och meningen var att jag och jessica skulle vara barnvakt till världens bästa tvillingar, men eftersom jenny ( mamman) är nyopererad, kan hon inte riktigt gå någonstanns.Får helt enkelt se vad dagen bjuder på.
Jag skulle gissa på minst en cykjeltur iallafall.

Tack, välkommen och godnatt

Tjillevippen


Välkommen till min nya blogg!



Här kommer jag snart att börja skriva om mitt smaskiga liv!!

RSS 2.0