Dags att ta itu med alla myterna

Jag vet att det trots allt är 11 dagar kvar till BF, men det hindrar inte mig ifrån att försöka få ut den lilla tidigare ändå. Eller åtminstone undvika att gå över en massa.

Jenny ( som förövrigt gissat på att bebis kommer imorgon ) gav mig tipset om att sniffa på vitpeppar. Det ska gör att man nyser, vilket i sin tur ska få bebisen att "glida" ner.

Men efter att stått som en galning och sniffat vitpeppar hela förmiddagen, vilket bara resulterade i 1 nysning, gav jag upp.
Istället tog jag på mig gympaskorna och körde på det gamla hederliga spåret. Jag tog mig en promenad och avslutade det hela med en mördarbacke/trappor på hemvägen.


Är det någon som  har något tips som faktiskt fungerar?????

Kommentarer
Postat av: Catrin

Hihihi du skulle filmat dej när du stog och sniffa vitpeppar hade vat kul! :) Nä du jag vet inget som fungerar jag heller tycker man har prövat det mesta, men dom säger ju att man inte kan påverka det ändå utan man ska bara vila och spara krafter. Hur tråkigt det än är! :( Jag har bara 3 dagar kvar till BF nu... aaaa jag kommer gå över!!!!!

2011-07-11 @ 20:09:55
URL: http://cathe.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag var ute på långpromenad när "slemmis" lossna och sen gick allt igång.... Hoppas det snart är dax för er!! Lycka till Tina

Kram

2011-07-11 @ 20:13:14
URL: http://Lokesfamilj.blogspot.com
Postat av: Fröken M

Jösses va tiden går fort - tänk att det snart är dags !!

Jag har inget konkret tips som funkar, men jag fick tipset att sitta på tvättmaskinen när den centrifugerar - det skulle tydligen skaka igång förlossningen ;)

Kram

2011-07-11 @ 20:26:32
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Kikki

stackars unge, klart den vill ut om det är jordbävning i magen, snacka om shaking baby ;)

Jag tror mer på vila, så förbereder sig kroppen på att nått jobbigt ska ske!! för vem pallar föda barn efter de trapporna! Hem och vila med dig syrran!! du har värsta maratonloppet framför dig och jag lovar han kommer när han är redo och vi väntar tålmodigt!!

2011-07-11 @ 21:11:34
Postat av: Madde

Pippa kanske? :)

2011-07-11 @ 21:30:30
Postat av: Ina

Haha! Har hört att det enda som är konstaterat är mannens sperma! tydligen nåt ämne i som gör att det KAN sätta igång! Så på Patrik bara! =)

2011-07-11 @ 21:40:35
Postat av: Mamma

Jag håller helt och hållet med Christel, det är vila som gäller... för det kommer du att sakna de närmaste 20 åren...... vi längtar också men vi kan bara vänta... kram på dig hjärtat !!

2011-07-11 @ 21:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0